We gebruiken voor dit artikel het programma Putty. Met dit programma kunt u inloggen op uw ssh. U kunt Putty hier downloaden.

Open het programma Putty

Klik op het ''Host Name'' veld en zet daar het IP/Connectie-adres van uw dienst neer.

Vervolgens krijgt u het volgende te zien:

Login met de inlog gegevens die in de Mail staan.

U bent nu ingelogd in uw ssh, indien u htop al heeft geinstalleerd typ dan htop, indien dit niet het geval is typ dan apt install htop. Indien dit geladen is typ dan: htop.

Vervolgens krijgt u het volgende te zien:

Hier kan u zien wat uw vps of rootserver daadwerkelijk verbruikt qua CPU en RAM.

Heeft u nog andere vragen? Maak dan een ticket aan via ons ticketsysteem of stel de vraag via de livechat.