Artikelen over: Minecraft

Hoe voeg ik een subuser toe aan mijn server?

Log in op ons panel en selecteer de server waarop u de persoon wilt toevoegen.

Klik in de linker navigatiebalk op Medegebruikers

Als u bent aangekomen bij Medegebruikers klikt u rechtsboven op Create new

U kunt op deze pagina alle informatie invullen die van belang zijn bij nieuwe gebruikers.

Als u alles heeft ingevuld klikt u op Voeg een nieuwe gebruiker toe. Succes met uw dienst!

De toegevoegde persoon krijgt via zijn mail een uitnodiging om een account aan te maken op het panel. Heeft u nog andere vragen? Maak dan een ticket aan via ons ticketsysteem of stel de vraag via de livechat.

Bijgewerkt op: 25/09/2019