Voor je kan verbinden met RDC (Remote Desktop Connection of Extern Bureaublad) moet je dit eerst aan zetten op de windows server via VNC.

Zoek naar remote desktop connection of extern bureablad (afhankelijk van de taal waarin je computer staat).

Vul het IP van de server in bvb: 45.141.247.52 druk vervolgens op Show Options of Toon Opties

Vul 'Administrator' in bij User name of gebruikersnaam en druk op Connect of Verbind onderaan.

Na dat je het wachtwoord ingevuld hebt moet je het certificaat accepteren door op Yes of Ja te drukken, je kan er ook voor zorgen dat de popup niet meer komt in de toekomst door op don't ask me again of vraag me dit niet opnieuw te drukken.

Je bent nu verbonden met je windows server.