Log in op ons panel

Navigeer naar de server waarvoor jij een MySQL database aan wilt maken.

Klik in de linker navigatiebalk op Databases.

Aan de rechterkant van het scherm verschijnt een venster om een database aan te maken.

Vul bij het getal 1 een naam in die je wilt geven aan je database.
Vul bij het getal 2 een IP-adres of FQDN (Fully Qualified Domain Name) in toe te staan als verbinding met de database. Het teken % betekent dat alle connecties worden toegestaan.

Klik vervolgens op Create Database om de database aan te maken.

De inloggegevens van de database verschijnen nu op het venster. Deze kan je gebruiken om in te loggen op de database.