We installeren hier windows server 2019, oudere versies werken mogelijk anders.

Wanneer u uw dienst heeft gekocht krijgt u inloggegevens toegestuurd via de e-mail.

Open de ''VNC'' op het VPS paneel

Druk op ''Next''
Stap 1.

Druk op ''Install now''

Stap 2

Vervolgens krijgt u het volgende te zien, druk hierbij op de 2de van boven voor de desktop omgeving, de bovenste is alleen command line.

Stap 3

Accepteer de overeenkomst

Klik op de onderste optie

Stap 6

Druk op ''Load driver''

Stap7

Ga naar de ''Virtio-win'' usb, druk op ''Viostor'', druk hierna op de 2k19 folder en selecteer dan amd64. Druk dan op OK

Doe dit vervolgens nog een keer, weer de virtio-win usb, dan hierna op netkvm en dan weer de 2k19 folder, dan amd64 en ok.

Vervolgens krijg je een scherm waar een wachtwoord ingevoerd kan worden, dit wordt het windows wachtwoord.

Let op: remote desktop werkt pas als je remote desktop hebt aangezet in server manager