We gebruiken voor dit artikel het programma FileZilla client. Met dit programma kunt u bestanden beheren via SFTP. U kunt FileZilla client hier downloaden.

Log in op ons panel en navigeer naar de server waarmee je wilt verbinden.

Klik in de linker navigatiebalk op Overig -> SFTP beheer

Open het programma FileZilla.

Volg de volgende stappen
Kopieer de tekst uit het vak Connectie adres op het panel en vul deze in bij Host
Kopieer de tekst uit het vak Gebruikersnaam op het panel en vul deze in bij Gebruikersnaam
Vul bij Wachtwoord het wachtwoord in wat je ook gebruikt om in te loggen op het panel.

Als je alles hebt ingevuld klik je op de knop Snelverbinden. Je bent nu ingelogd op de SFTP van jouw server.