Artikelen over: Facturatie

Hoe annuleer ik mijn dienst?

Introductie

Het is jammer om te horen dat je je dienst wilt opzeggen, mochten we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag doormiddel van een ticket.
Een ticket aanmaken kan op de volgende link: https://royalehosting.nl/submitticket.php

Benodigdheden

Een RoyaleHosting dienst.

Het opzeggen van de dienst.

Log in op het klantenpaneel via deze link.

Druk op "Diensten" zodra je bent ingelogd.

Daarna zie je al je RoyaleHosting diensten staan, klik op de dienst die je wilt annuleren.

Daarna kan je op "Dienst Annuleren" drukken en dan zal je dienst niet meer verlengd worden.

Zo simpel is het! Je server is nu opgezegd en je zal geen facturatie mails meer ontvangen.

Bijgewerkt op: 28/07/2021