Introductie
Het is jammer om te horen dat je je dienst wilt opzeggen, mochten we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag doormiddel van een ticket.
Een ticket aanmaken kan op de volgende link: https://royalehosting.nl/submitticket.php

Benodigdheden
Een RoyaleHosting dienst.

Het opzeggen van de dienst.
Log in op het klantenpaneel.

Druk op "Diensten" zodra je bent ingelogd.

Daarna zie je al je RoyaleHosting diensten staan, klik op de dienst die je wilt annuleren.

Daarna kan je op "Vraag opheffing aan" drukken en dan zal je dienst niet meer verlengd worden.

Zo simpel is het! Je server is nu opgezegd en je zal geen facturatie mails meer ontvangen.